Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ενώπιον αυτού του προμηθευτή χάσαμε πολλά χρήματα με λίγους κακούς προμηθευτές. αυτή η ευθύνη προμηθευτών πολύ. σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. θα διατάξω πιό σύντομα.

—— Agricola Georg

YHY έχει συνεργαστεί πάντα με τους προμηθευτές προσαρμοστών, η ποιοτικές τιμή και η υπηρεσία είναι πολύ καλές.

—— ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ JOHN

Πολύ αξιόπιστος κατασκευαστής, πήγα να επισκεφτώ το εργοστάσιό τους είμαι μεγάλος. Η ποιότητα είναι επίσης πολύ καθησυχάζοντας και αξιόπιστη.

—— Kaylee J, Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  1.We έχουν 6.000 τετραγωνικός-μετρητές σύγχρονων εργοστασίων
  2.4 πλήρεις γραμμές produtcion
  3.High εργαστήριο μη-σκόνης SMT κατηγορίας
  4.Laser δοκιμή εκτύπωσης και γήρανσης
  5.We έχουν τον εξοπλισμό και το εργαστήριο ασφάλειας

 • OEM / ODM

  Σαν επαγγελματικούς κατασκευαστή και προμηθευτή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

  YHYPOWER στην τεχνολογία και εμμείνετε αυστηρά στην ποιότητα, προϊόντα από το σχέδιο στη συνέλευση ολοκληρωμένων προϊόντων, ήταν πάντα η διαδικασία ανάπτυξη και παραγωγή, η ακραία σημασία για να επεξεργαστεί κάθε βήμα, ποτέ συμβιβασμός στις μικρές λεπτομέρειες, doEach πραγματικά στοιχείο της εξασφάλισης ποιότητας και αξία.

   

  Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος - YHYPOWER είναι επαγγελματικός κατασκευαστής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, οι διαφορετικές πηγές ισχύος είναι διαθέσιμες στα διάφορα μεγέθη για να παρέχουν τις υπηρεσίες ενός συνήθειας cOem.

   

  Τεχνολογία - από το σχέδιο, την ανοικτή φόρμα, τη σχηματοποίηση, τη συνέλευση της πλήρους διαδικασίας παραγωγής έρευνας και ανάπτυξης, YHYPOWER κατέχει το επαγγελματικό ταλέντο και τελειοποιεί τον εξοπλισμό κατασκευής, σε κάθε βήμα για να παρέχει σε σας την καλύτερη υπηρεσία ποιοτικού τέλεια cOem. 

  Αναπτύξτε την έγκαιρη ολοκλήρωση Rate≥99.2%

  Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  4 μηχανικοί για την ομάδα RD μας

   

  Το Mr.Zhang ήταν κλιμακωτή εφαρμοσμένη μηχανική επικοινωνίας από τα εθνικά βασικά πανεπιστήμια αρμόδια για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων

   

  Το Mr.Chen έχει 23 έτη εμπειρίας με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. εργάστηκε στο δέλτα για 14 έτη προτού να έρθει στο yhypower. και τώρα αυτός αρμόδιος για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

   

  Mr.Liu σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, η επαφή για να τακτοποιήσουν και να εφαρμόσουν την απαραίτητη ποιότητα των προϊόντων certification.research και το προσωπικό σχεδίου στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα για το σχέδιο ανάπτυξης προϊόντος λειτουργούν. Εξασφαλίστε αναρμόδια αντιπροσωπεία που επιβεβαιώνεται μετά από την πιστοποίηση.

   

  Mr.Wang αρμόδιος για τη τεχνική υποστήριξη προϊόντων, ειδικά όταν η νέα ανάπτυξη προϊόντος είναι γενικά μηχανικός προϊόντων μολύβδου, ο μηχανικός προϊόντων, το κύριο καθήκον πρόκειται να καταστήσει τη διαδικασία ομαλή και ρευστή, να εξασφαλίσει τη διαδικασία παραγωγής κάθε εργαλείου στενά και μπορεί να κάνει τα προϊόντα σύμφωνα με το πρόγραμμα που απαριθμήθηκε, για να κοντύνει ακόμη και το χρόνο του σχεδίου στην παραγωγή, να προσπαθήσει για περισσότερη αγορά

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Yinghui Yuan Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Shawn

Τηλ.:: 86-15817343278

Φαξ: 86-755-81461395

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)